Facebook

BESTIL DIT BORD HER ELLER PÅ +45 58 53 33 11

Selskabslokale

Hos Café Caramel rummer vi et dejligt - og ikke mindst hyggeligt - selskabslokale i vores underetage, hvor vi har plads til selskaber på op til 35 personer. Her har du mulighed for at holde dit arrangement efter eget ønske, hvor vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske. 

Lokalet bruges til mange forskellige arrangementer, hvor vi heraf bl.a. kan nævne konfirmationer, polterabends, fødselsdage, jubilæer, personalemøder, barnedåb mv. - og vi kan helt sikkert også arrangere noget for dig.

Her er mulighed for a-la-carte-servering, men også mulighed for diverse menu-sammensætninger, ta-selv-bords-arrangementer og ikke mindst vores brunchbuffet, der også kan opstilles i vores selskabslokale. Du kan evt. finde vores standard menu-foreslag til selskaber under "Hent menukort". Der er altid mulighed for at lave ændringer, så aftenen passer til lige dit ønske, så kontakt os endelig hvis du har andre ønsker.

Depositum på 500 kr. opkræves ved booking af vores selskabslokale. Dette beløb modregnes regningen efter arrangementet. Seneste frist for afbestilling er 3 dage før.

Kontakt os eventuelt gerne direkte på telefon 58 53 33 11 og hør nærmere.

Vi glæder os til at være en del af dit arrangement.

 

Hent menukort

Download lokale1 lokale2