Facebook

BESTIL DIT BORD HER ELLER PÅ +45 58 53 33 11

Hovedretter

HVIDLØGSBØF

Mør oksefilet med marinerede hvidløg, serveret med hvidløgsbrød, hvidløgssmør, årstidens garniture samt dagens kartoffel. 209,-



ENTRECÔTE

Mør oksefilet med fedtkant, serveret med årstidens garniture, samt dagens kartoffel. 239,-



CARAMELS HERREBØF

Mør bøf af oksefilet, serveret med årstidens garniture, samt dagens kartoffel. Vælg mellem: 400 gr. oksemørbrad 399,- 400 gr. oksefilet 349,-



BARBECUE MIXED GRILL

Grillet oksefilet og kyllingebryst marineret i barbecuesauce, serveret med årstidens garniture samt dagens kartoffel. 229,-



PEBERBØF

Mør oksefilet med peberkant, serveret med årstidens garniture, samt dagens kartoffel. 209,-



CARAMELS CHILI-KYLLINGEBØF

Stegt kyllingebryst med frisk chilifrugt, serveret med let salatanretning og dagens kartoffel samt chilisauce. 189,-



PLANKEBØF

Mør lækker bøf anrettet på træfad, serveret med cremet kartoffelmos og årstidens garniture. Vælg mellem: oksemørbrad 269,- oksefilet 239,-



CHILIBØF

Mør oksefilet serveret med chilifrugt, årstidens garniture, samt dagens kartoffel. 209,-



OKSEMØRBRAD

Mør, saftig oksemørbrad serveret med årstidens garniture samt dagens kartoffel. 259,-



GRILLET OKSEFILET

Tynde skiver af oksefilet, serveret med årstidens garniture, samt dagens kartoffel. 209.-



RIBEYE STEAK (HIMMERLANDS KØD)

Stor og saftig bøf med kraftig fedtmarmorering - fuld af smag! Serveres med dagens kartoffel samt dagens garniture. 250 gr. 249,- 350 gr. 299,-



SURF’N’TURF

Mør, grillet oksemørbrad anrettet med tigerrejer og årstidens garniture samt dagens kartoffel. 279,-



STEGT LAKS

Lækker laksefilet serveret med årstidens garniture samt dagens kartoffel. 209,-



FRIT VALG AF SAUCE TIL ALLE BØFFER:

Vælg mellem bearnaise-, chili bearnaise, peber- eller Karl Johan svampesauce.



BURRITOS

Ovngratineret tortillabrød med ost, fyld af svampe, tomat, peberfrugt og salsa. Hertil salat, jalapeños, oliven, creme fraiche, guacamole og ris. med oksemørbrad 179,- med kylling 159,-



CARAMELS TACORET

Oksemørbrad og kylling stegt med svampe, peberfrugt og tomat. Serveret med sprøde nachos og creme fraiche, salsa samt guacamole. 169,-

Bordbestilling

Det er muligt at booke dit bord online her eller direkte på telefon +45 58 53 33 11.

Hent menukort

Download