Facebook

BESTIL DIT BORD HER ELLER PÅ +45 58 53 33 11

Foretter

REJECOCKTAIL

Ferske rejer på sprød salat, tomat og agurk, asparges og lakserogn,

dild, citron og Thousand Island dressing. Hertil brød og smør.

74,-


LAKSEROULADE

Hjemmelavet lakseroulade med dildflødeost serveret på lækker bund af spæde salater.

Anrettes med rejer, brød og smør.

79,-


CRISPY REJER

Panerede rejer (crispy), serveret med sursød-chilisauce og lækker salat

69,-


HVIDLØGSBRØD

Hjemmelavet tomat/hvidløgskompot gratineret med cheddar-

og mozerellaost. Serveret med let salatanretning.

59,-


TUNMOUSSE

Hjemmelavet tunmousse serveret med friske asparges.

Hertil brød og smør.

76,-


TOMATSUPPE

Cremet suppe, serveret med brødcroutoner, brød og smør.

59,-


NACHOS MED KYLLING

Sprøde nachos med kylling og cheddar/mozzerellaost.

Serveres med salsa, creme fraiche, guacamole, jalapeños, peberfrugt og oliven.

109,-

Bordbestilling

Det er muligt at booke dit bord online her eller direkte på telefon +45 58 53 33 11.

Hent menukort

Download